De la Azaria la AZARIADA!

În inima unui oraș care trepidează de viață, dorințe, culori și ritmuri de tot felul, acum 3 ani s-a născut o idee care a prins viață sub numele Azaria. Acest nume binecuvântat, șoptit de vânturile timpului, inspirație și adierile unor vise nerostite, a deschis porțile unui magazin online care ți-a promis că aici vei găsi întotdeauna cadouri cu povești.

Cadouri create cu intenția de a aduce bucurie în sufletului tuturor celor care le primesc, dar și al celor care le dăruiesc.

Odată cu trecerea timpului, poveștile rostite de Azaria au prins putere și s-au tot răspândit, astfel încât, la urechea ei au ajuns și alte dorințe … dorințe de cadouri pentru și mai multe gusturi, preferințe și dorințe.

„Celei ajutate de Dumnezeu”, i-a fost și mai clar că pentru a-și ține promisiunea—aceea de a fi un tărâm magic unde intențiile, dorințele, visele și realitatea se împletesc pentru a răspândi bucuria și starea de bine, are nevoie să îmbrățișeze o sumedenie de schimbări.

Așadar, a decis că începând din această clipă Azaria își spune Azariada!

Iar, cum o creatoare de cadouri povești precum Azariada știe să asculte, a decis că în luna «Prier» care vorbește despre ceea ce-ți priește, timp favorabil, prevestiri de bun augur, să vină cu o sumedenie de alte surprize.

Cadouri cu multe arome, mai colorate, mai numeroase, mai variate și la fel de surprinzătoare.

Zis și făcut! Cu ajutorul creatorilor de cadouri a adus tot ce ați dorit, și chiar mai multe decât atât, astfel încât astăzi cu bucurie vă prezintă:

  • Cei mai tineri 3 membri ai familie de cozonaci Pufoșenie - Nutella, Stracciatella și Fructe confiate
  • Cadouri de Paște cu ouă de ciocolată belgiană, vin bun și alte surprize
  • Daruri pline de arome în secțiunea Gourmet
  • Cadouri pentru toate femeile care-ți fac viața mai frumoasă

Toate frumos prezentat pe un website nou-nouț, mai bine structurat și aranjat!

Astfel, îmbrățișând-uși și mai puternic propria esență și evoluție, Azariada deschide un alt capitol al propriei sale povești, promițând că va continua să te asculte, să te surprindă, să-ți îndeplinească dorințele și să creeze cadouri magice cu povești.

P.S. Te invităm să explorezi noul site azariada.ro!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *