Cadouri cu povești

AZARIADA

Azariada este magazinul online unde vei găsi întotdeauna cadouri cu povești pe care le-am creat cu intenția de a aduce bucurie în sufletului tuturor celor care le primesc, dar și al celor care le dăruiesc. Cândva un mare și inspirat artist spunea:

„Viaţa este darul lui Dumnezeu pentru noi. Modul în care o trăim este dărul pe care noi îl facem lui Dumnezeu.”

Michelangelo Buonarroti

A ști să dăruiești bucurie sufletului tău și a celor dragi este un mod de a-ți arăta recunoștința pentru viață, pentru toate experiențele pe care destinul ți le-a așternut pe drumul tău.

AZARIADA cu bucurie și armonie

Azariada nu s-a născut căutând un nume în dicționare, ci a venit ca o urmare firească a intenției pe care am lansat-o în Univers, când s-a născut ideea acestui proiect. Nu exagerăm când spunem că au fost zeci de nume drăguțe pe listuțele noastre, dar la niciunul reacția nu a fost aceea pe care am avut-o, când s-a pronunțat numele Azariada. Am știut că acesta este! Ulterior, am aflat că în vechea limbă ebraică, Azariada înseamnă „cel ajutat de Dumnezeu” … am înțeles atunci, dacă mai era nevoie, că nimic nu este întâmplător. Iată de ce, în cel mai lin și mai natural mod cu putință, am știut că trei sunt valorile care ne vor ghida.

„Cel mai frumos cadou pe care îl poți da cuiva constă în puritatea atenției tale.”

Richard Moss

Bucuria, creativitatea și echilibrul sunt cele trei ingrediente magice, pe care le punem în toate cadourile, fie năstrușnice, colorate, spirituale sau inspiraționale.

 • Bucuria — „Dar din dar se face rai”, spune o vorbă din popor, iar înțelesurile sale merg dincolo de cadouri pe care le cumpărăm. E vorba și de puritatea intenției, de onestitate și sinceritatea sentimentelor și gândurilor noastre, de frumusețea emoției. Și, totuși, mare poate fi bucuria celui care poate dărui cu drag un cadou. Șă dăruiești știind că acel cadou care va aduce și mai multă bucurie. Acel efect al bulgărului de zăpadă, dacă îl putem numi așa, este magnific. Este dificil de pus în cuvinte sentimentul pe care-l avem de fiecare dată, când se naște ideea unui nou cadou cu poveste, sau când, precum spiridușiii lui Moș Crăciun împachetăm cadouri.
 • Creativitatea — Apreciem tot ceea ce se naște din intenție bună, din dorința de frumos. Iubim în mod special obiectele lucrate manual, originale, lucrate cu grijă și iubire. Din acest motiv am ales să lucrăm cu oameni frumoși, oameni creativi, care iubesc ceea ce fac și acest fapt se vede în creațiile lor. Am ales produse de peste mări și țări, produse de tot felul, multe mărci celebre sau nu, dar care s-au născut dintr-o pasiune. Mărci care are o poveste autentică de spus, au tradiție și își respectă promisiunile.
 • Echilibru — Extremele, antitezele și opozițiile stârnesc interesul, aduc notorietate. Înțelegem și știm bine acest lucru, dar noi iubim echilibrul, stabilitatea, armonia, proporțiile și simetria. Așadar, ne străduim să avem întotdeauna echilibru în tot ceea ce facem, de la complementaritatea produselor dintr-un cadou, la armonia culorilor și aromelor etc. Tot așa, echilibrat și cu măsură, punem în balanță, evaluăm toate deciziile pe care le luăm, pentru că știm că armonia vine din echilibrul dintre a da și a primi.

Inspirația cadourilor cu povești

Când intenția onestă răspunde unei nevoi reale pe care cei din jurul tău o au, lucrurile curg de la sine. Iar, cadourile cu povești au apărut ca urmare a dorinței de inspira și ușura alegerea unui cadou frumos, relevant, reprezentativ și cu semnificație pentru cea sau cel care primește. Altfel spus, cadourile cu povești de la AZARIADA pornesc de la:

 • Emoții și trăiri — Ceea ce tu îți dorești pentru omul drag căruia vrei să-i faci un cadou … să-i spui ce simți, ce înseamnă pentru tine, să-i mulțumești, să-i dai ceea ce simți că are nevoie. Poate fi un moment sau mai multe de relaxare și bucurie, armonie, veselie, materializarea dorințelor, iubire, sau orice altceva între bine și frumos.
 • Pasiuni și dorințe — Mare parte dintre cadouri s-au născut de la ceea ce știm deja. Fiecare dintre noi are diverse preferințe pentru anumite gusturi și arome, (ciocolată, cafea, brânzeturi, paste, caramel sărat). Alții avem pasiuni și preocupări cu totul speciale (ex. gătitul, dezvoltare personală, spiritualitate, pictura sau arta, scrisul și cititul, colecții de tot felul) care rămân cu noi toată viața.
 • Momente împreună — Cu toții știm și am trăit bucuria momentelor frumoase împreună, cu mic cu mare, cu gașca de colegi de la birou, cu prietenii din copilărie, cu familia. Pentru așa momente și contexte speciale, am creat și cadouri cu dedicație (NUME CADOU) pentru toți oamenii care într-un fel sau altul fac parte din universul tău: părinți, copii, prieteni, șefi și colegi de birou etc. Evident, avem grijă ca de sărbători, fie ele mici sau mari, să găsești cadouri inedite care să te scutească de căutări, haosul din trafic și dezbateri de tot felul.

Cadourile Azariada sunt inspirate și create cu gânduri frumoase, vesele și pozitive. Nimic nu este pus la întâmplare. Obiectele alese cu grijă, multe dintre ele unicat (cămăși și tricouri pictate manual, căni ceramice, bijuterii) se completează și potențează reciproc. Alcătuiesc un tot. Noi ne străduim ca tot ceea ce punem într-un cadou să creeze acea stare de bucurie și plăcere, de relaxare, de veselie și încântare … să se potrivească cât mai bine personalității, aspirațiilor și viselor celei sau celui care va primi cadoul.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin