Cum arată și cum livrăm cadourile noastre

Cadourile Azariada

Știm bine cât de important este ca ceea ce tu dăruiești să ajungă în deplină siguranță la destinatar, iar din acest motiv, ne-am luat toate măsurile de precauție, străduindu-ne în același timp să îmbinăm dorința de a livra un cadou într-un ambalaj estetic, dar și rezistent.

Cutia de cadou Azariada

În oricare din variantele sale, cutia de cadouri Azariada este din carton dublu-albit (interior și exterior), imprimată cu logo-ul nostru. Pentru a ne asigura că obiectele ajung în siguranță, În interiorul cutiei adăugăm:

 • Fulgi de polistiren pentru siguranță;
 • Folie cu bule – pentru a spori protecția unor obiecte mai fragile sau cu risc de spargere pe durata transportului;
 • Ușoară și flexibilă, făcută din folie de polietilenă de joasă densitate, folia cu bule de aer, oferă protecție anti-șoc și anti-vibrații. Dacă este necesar, uneori utilizăm folia și pentru a completa spațiile goale din interiorul cutiei;
 • Alte ambalaje – Unele obiecte, care fac parte din cadou, au propriile lor cutii sau ambalaje speciale.
 • Înainte de a fi introdusă în al doilea ambalaj, cutia noastră este sigilată cu eticheta adezivă Azariada.

Ambalaj exterior de protecție

Cea de-a doua cutie este și din carton rezistent imprimat cu logo-ul Azariada, pe care aplicăm banda adezivă cu inscripția FRAGIL.

Ambele cutii folosite la ambalarea cadourilor Azariada sunt personalizate și pot diferi ca dimensiune, în funcție de numărul și dimensiunile obiectelor din cadou.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin