Cum poți cumpăra cadourile Azariada

Poți achiziționa oricând, simplu și rapid un cadou Azariada! Răspunsurile la întrebările esențiale le găsești aici, iar detalii în paginile dedicate:

 • Comenzi cu cont sau fără cont — pentru a plasa o comandă, ai două opțiuni: a) crearea unui cont, unde poți salva datele esențiale, astfel încât următoarele comenzi să le plasezi în cel mai scurt timp; b) fără a-ți crea un cont;
 • Modalități de plată — comenzile pot fi plasate cu plată ramburs la livrare sau plată online cu cardul în condiții de maximă siguranță asigurate de procesatorul de plăți electronice Stripe.
 • Transportul GRATUIT — pentru comenzile care depășesc 350 lei, transportul se face gratuit în peste 5400 de localități din România exclusiv prin compania de curierat rapid Fan Courier. Mai exact, dacă ai comandat 2 cadouri a căror valoare totală depășește suma de 350 lei, ambele cadouri vor fi livrate gratuit, chiar dacă este vorba de adrese/ orașe diferite. În cazul în care valoarea totală a comenzii este mai mică, costul transportului va fi afișat în procesul de cumpărare, după ce ai introdus destinația. AZARIADA a negociat în prealabil tarifele pentru serviciile de transport, precum și cel mai bun timp de livrare. Mai multe detalii găsești aici.
 • Cât de repede ajunge cadoul — în principiu, livrarea se face în 24-48 ore pentru majoritatea destinațiilor din România. Evident, pot exista și depășiri, mai ales în cazul zilelor de sărbătoare sau al unor localități mai izolate.
 • Cum arată cadoul — când e vorba despre cadouri, știm că aspectul contează, dar la fel de important este să ajungă la destinație în siguranță, mai ales că în cazul nostru, produsele sunt extrem de diferite ca mărime și fragilitate. Echipa Azariada are grijă de ambele aspecte și am creat pentru tine o pagina dedicată Cadourile Azariada. Aici ai toate informațiile despre ambalaje și modul în care le livrăm.
 • Returul cadourilor — da, în cazul în care vrei să returnezi cadoul achiziționat, poți face acest lucru în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Detalii politica de retur Azariada.

Spor la cumpărături!
Echipa Azariada

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golÎntoarce-te în magazin