În acest weekend minunat de toamnă, 10 pachete cadou generoase și frumoase de la Azaria își așteaptă câștigătoarele și câștigătorii la expoziția cu vânzare „Tandrețuri și finețuri”. Vino, vizitează și oprește-te la standul AZARIA situat la parterul clădirii Ghica House din Centrul Vechi (Str. Ion Ghica Nr. 13). Intrarea este liberă!

Ai ocazia să vezi cu ochii tăi cadourile pentru femei și bărbați, pachetele pentru colegi și prieteni și produsele gourmet speciale pe care le-am pregătit special cu această ocazie. Și, dacă cumva ai dubii privitoare la frumoasele tricouri unicate și cămăși pictate manual, toate dubiile se vor risipi pentru le vei putea vedea la standul Azaria.

Campania „Arome & răsfățuri” — 10 premii și o tombolă norocoasă

Vino, vezi, răsfață-te și câștigă! Toți cei care vor vizita standul Azaria în weekend-ul 14-15 octombrie 2023 și pot participa la tombola Azaria având toate șansele să câștige unul din cele 10 premii speciale Azaria.

 • 3 premii CADOURI RĂSFĂȚATE constând în:
  • Săpun lichid Ylang Ylang & Lemon Grass (Anouk)
  • Săpun solid Rainbow (Anouk)
  • Lumânare cu parfum de Magnolie în pahar de sticlă (Bolsius)
  • Brățară cu cristale naturale
  • Set pix și creion din bambus
  • Breloc suport din bambus pentru telefonul mobil
  • Suport de mașină pentru telefonul mobil
  • Cafea Ethiopia
  • Trufe de ciocolată cu lapte Caramel Crunch (Pure)
 • 7 premii CADOURI AROMATE care îți aduc acasă:
  • Săpun natural cu bere neagră (Anouk)
  • Trufe de ciocolată cu lapte Caramel Crunch (Pure)
  • Set 6 lumânări cu parfum de magnolie (Bolsius)
  • Bețe parfumate de santal (Ppure)
  • Breloc suport din bambus pentru telefonul mobil

Înscrierile pentru tragerea la sorți a premiilor campaniei cu tombolă „Arome & răsfățuri” se fac exclusiv la fața locului la standul Azaria în perioada 14 Octombrie (10:00-20:00) și 15 Octombrie 2023 (10:00-18.00). Participanții/ vizitatorii vor completa complet talonul de participare și introduce în cutia de tombolă sigilată disponibilă la standul Azaria. Anunțarea numelor câștigătorilor se va face în termen de 7 zile lucrătoare de la închiderea înscrierilor, pe site-ul azaria.ro și pe canalele de Social Media Azaria. Ulterior, câștigătorii vor fi contactați telefonic și pe email pentru stabilirea detaliile privitoare la livrarea premiilor.

 

Regulament campanie cu tombolă „Arome & răsfățuri”

Campania „Arome & răsfățuri” este organizată de AZARIA GIFTS S.R.L. (J40/11507/2021; RO44535812). Această campanie cu tombolă se va desfășura exclusiv în cadrul expoziție cu vânzare „Tandrețuri și finețuri”, care se va desfășura la Ghica House în weekend-ul 14-15 octombrie 2023.

Prin participarea la această campanie, organizatorul consideră că toate persoanele au citit și acceptat implicit termenii prezentului regulament.

 1. Perioada și locul de desfășurare — 14-15 octombrie 2023, pe teritoriul României. Loc de desfășurare: standul AZARIA situat la parterul clădirii Ghica House din Centrul Vechi (Str. Ion Ghica Nr. 13, București, 030045, Sector 3, Centrul Vechi).
 2. Numărul de premii acordate — 10 premii sub formă de pachete cadou, așa cum sunt menționate anterior în această pagină.
 3. Condiții de participare & anunțarea câștigătorilor — La extragerea numelor câștigătorilor campaniei tombolă „Arome & răsfățuri” vor participa doar acele taloane valabile, adică completate corect și complet. Selecția câștigătorilor se va face prin extragerea aleatorie de către un soft a 10 taloane de participare.
 4. Numele câștigătorilor vor fi anunțate pe canalele de Social Media și pe website-ul azaria.ro în decursul a 24 de ore de la închiderea oficială a campaniei. Ulterior anunțării numelor, reprezentanții companie vor contacta telefonic câștigătorii pentru stabilirea adresei de livrare a premiului. În cazul în care câștigătorii nu vor răspunde apelurilor și/ sau mesajelor SMS în termen de 2 zile lucrătoare, se va face o nouă extragere la sorți electronică, astfel încât toate premiile să fie acordate și livrate.
 5. Datele cu caracter personal — Prin participarea la concurs ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal pentru livrarea premiului și introducerea acestora în baza de date de abonați la Newsletter-ul Azaria. Datele tale personale nu vor fi vândute sau închiriate către terțe părți. Pentru claritate precizăm faptul că ulterior închiderii înscrierilor, datele participanților menționate pe taloanele de participare vor fi introduse manual în baza de date electronică a companiei de unde cu ajutorul unui soft specializat se va face extragerea la sorți a numelor câștigătorilor. De asemenea, taloanele nevalidate (incomplete sau completate greșit), nu vor fi introduse în baza de date a companiei. Ca măsură de protecție a datelor cu caracter personal, ulterior introducerii în baza de date electronică, toate taloanele vor fi distruse.
 6. Livrarea premiilor — Premiul va fi ambalat și livrat la adresa precizată de către câștigător. Premiile se vor livra exclusiv în România prin curier rapid.

Share this post

Comentarii (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *