Burtă de ton în ulei de măsline (Don Gastronom, Spania)

32.00 lei

Ventresca de ton este un adevărat deliciu și de aceea este considerat de mulți cunoscători, că fiind cea mai gustoasă parte a acestui pește.

Disponibilitate: 3 în stoc SKU: 80029 Etichete: ,

Descriere

Ventresca provine din cuvântul italian „ventre”,  care înseamnă burtă, și se referă la fileul obținut exclusiv din burta peștelui.

Ventresca de ton este un adevărat deliciu și de aceea este considerat de mulți cunoscători, că fiind cea mai gustoasă parte a acestui pește.

O ventresca de calitate trebuie conservată în cel mai bun ulei de măsline, iar bucățile se prezintă sub formă de fășii subțiri, de culoare foarte deschisă, aproape albă.

Fășiile se separă destul ușor una de cealaltă, iar textura este cremoasă, și gustul este foarte fin.

Fileurile sunt bogate în proteine și grăsimi sănătoase, de aceea sunt deosebit de populare în rândul sportivilor, care trebuie să fie foarte atenți la ceea ce mănâncă.

Ventresca fiind un preparat mai special, nu este recomandat a se folosi în mâncăruri care să-i “ascundă” gustul unic, aroma perfectă, de aceea trebuie să fie “actorul” principal, și cele mai potrivite sunt tapasurilor spaniole.

 

Greutate netă – 120  grame

Producător – Don Gastronom (Spania)

Termen de valabilitate: 2 ani

Ingrediente – file din burtă de ton, ulei de măsline.