Ceai negru bio Chai Masala condimentat (Terre d’Oc, Franța)
65.00 lei
India este recunoscută pe plan internațional pentru ceaiurile și condimentele de cea mai bună calitate, și este lider mondial în domeniu la acest moment. De-a lungul timpului a devenit băutură preferată a indienilor, care-l servesc în orice moment al zilei, și este un semn de apreciere și bun venit.
- Descriere
Descriere
India este recunoscută pe plan internațional pentru ceaiurile și condimentele de cea mai bună calitate, și este lider mondial în domeniu la acest moment.
De-a lungul timpului a devenit băutură preferată a indienilor, care-l servesc în orice moment al zilei, și este un semn de apreciere și bun venit.
Chai Masala este obținut prin fierberea frunzelor de ceai negru, la care se adaugă lapte, zahăr și condimente, cum ar fi cardamom, ghimbir, piper roz și scorțișoară.
Important de menționat este faptul că acest ceai este produs cu atenție și cu respect față de mediul înconjurător, fiind certificat organic.
Compania producătoare Terre d’Oc respectă normele Europene: 834/2007 și 1334/2008,ceea ce se traduce prin faptul că ingredientele sale provin exclusiv din culturi naturale și sustenabile, fără a fi necesară utilizarea pesticidelor sau a altor substanțe chimice dăunătoare.
Ingrediente – ceai negru (India) 88.5%, scorțișoară 5.5%, piper roz 2%, aromă naturală 2%, ghimbir 1.5%, cardamom 0.5%.
Mod de preparare – 2 lingurițe/250ml de apă la o temperatură de 40 grade Celsius
Timp de infuzare – 5 minute
Greutate – 80 grame
Producător – Terre d’Oc (Franța)