Ceai negru bio de Ceylon cu scorțișoară (Terre d’Oc, Franța)

65.00 lei

Ceai negru cu aromă de scorțișoară și alte câteva condimente, are o culoare ca de chihlimbar, și exte extrem de aromat.

Disponibilitate: 5 în stoc SKU: TOTHTHECANB11 Etichete: , , , ,

Descriere

Sri Lanka este țara de origine a acestui ceai negru cu aromă de scorțișoară și alte câteva condimente, are o culoare ca de chihlimbar, și exte extrem de aromat.

Pentru cei care doresc să mai reducă din intenstitatea și tăria lui, pot adaugă puțin lapte.

Se recomandă consumul în prima parte a zilei, deoarece are un rol energizant.

Important de menționat este faptul că acest ceai este produs cu atenție și cu respect față de mediul înconjurător, fiind certificat organic.

Compania producătoare Terre d’Oc respectă normele Europene: 834/2007 și 1334/2008, ceea ce se traduce prin faptul că ingredientele sale provin exclusiv din culturi naturale și sustenabile, fără a fi necesară utilizarea pesticidelor sau a altor substanțe chimice dăunătoare.

Ingrediente – ceai negru Ceylon (67%), scorțișoară (32.5%), aromă de scorțișoară (0.5%).

Mod de preparare – 2 lingurițe/250ml de apă la o temperatură de 95 grade Celsius

Timp de infuzare –5 minute

Greutate – 100 grame

Producător – Terre d’Oc (Franța)