Ceai verde bio cu flori de hibiscus (Terre d’Oc, Franța)
65.00 lei
Ceaiul de hibiscus era consoscut încă din Egiptul antic, unde era oferit zeiței Hathor în semn de venerație și era asociat cu dragostea și frumusețea.
- Descriere
- Informații suplimentare
- INGREDIENTE
Descriere
Ceaiul de hibiscus era consoscut încă din Egiptul antic, unde era oferit zeiței Hathor în semn de venerație și era asociat cu dragostea și frumusețea.
Dar și în China și Japonia, unde acest ceai a fost considerat o băutură prețioasă, fiind servit exclusiv la ceremonii speciale și momente de relaxare.
Florile de hibiscus sunt recoltate manual, și este important ca acestea să fie culese în momentul în care au înflorit complet și au atins maturitatea, pentru a asigura calitatea superioară și aromele bogate ale ceaiului.
Ceaiul verde cu flori de hibiscus, este bogat în antioxidanți, substanțe care protejează celulele organismului de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi.
Antioxidanții au un rol important în menținerea sănătății generale și a tinereții, reducând riscul apariției diverselor afecțiuni datorate trecerii anilor.
Se poate consuma în orice moment al zilei.
Important de menționat este faptul că acest ceai este produs cu atenție și cu respect față de mediul înconjurător, fiind certificat organic.
Compania producătoare Terre d’Oc respectă normele Europene: 834/2007 și 1334/2008, ceea ce se traduce prin faptul că ingredientele sale provin exclusiv din culturi naturale și sustenabile, fără a fi necesară utilizarea pesticidelor sau a altor substanțe chimice dăunătoare.
Mod de preparare
2 lingurițe / 250 ml apă la o temperatură de 85 grade Celsius.
Timp de infuzare – 3 minute.
Greutate – 100 de grame.
Producător – Terre d’Oc (Franța).
Informații suplimentare
Greutate | 0.300 kg |
---|---|
Brand | |
Origine produs | Franța |
Cantitate | 100 grame |
Ambalaj | Cutie din metal |
Ingrediente – ceai verde 55%, hibiscus 40%, arome naturale de trandafir.