Gem de petale de violete (Don Gastronom, Spania)
21.00 lei
Gemul de petale de violete se folosește în principal în patiserie, ca și umplutură pentru croissante, la diferite creme, dar și la obținerea de sosuri cu gusturi spectaculoase.
- Descriere
- Informații suplimentare
- Ingrediente
- Informații Nutriționale
Descriere
Gemul de petale de violete se folosește în principal în patiserie, ca și umplutură pentru croissante, la diferite creme, dar și la obținerea de sosuri cu gusturi spectaculoase.
Persanii utilizau violetele pentru a trata durerile de cap, romanii mai inventivi, au făcut vin din ele și se pare că au avut mare succes, dar și medicina a profitat, datorita proprietăților anti-inflamatoare și a cantității mari de vitamina C.
În bucătărie se folosesc pentru decorarea preparatelor, dar bineînțeles că pe primul loc rămâne fară dubiu, utilizarea lor pentru realizarea de buchete spectaculoase, ce au un miros ireal.
După deschidere, este recomandat să fie păstrat la frigider.
Termen de valabilitate: 36 luni.
Greutate — 140 de grame.
Producător — Don Gastronom (Spania).
Informații suplimentare
Greutate | 0.200 kg |
---|---|
Brand | |
Origine produs | Spania |
Cantitate | 140 grame |
Ambalaj | Sticla |
Ingrediente — infuzie de petale de violete (55%), zahăr, pectină, acid citric.
Informații nutriționale/100g — Valoare energetică: 869kJ/205kcal
Grăsimi 0.1 grame, din care grăsimi saturate 0 grame, carbohidrați 50.7 grame, din care zahăr 44 grame, fibre alimentare 0 grame, proteine 0.2 grame, sare 0 grame.