Panettone cu cremă de gianduia (Fraccaro, Italia)
155.00 lei
Savurează un desert tradițional venețian de Paște, care aduce împreună gustul intens al cremei de gianduia cu notele incofundabile ale alunelor de pădure, un aluat pufos și glazura densă de ciocolată.
- Descriere
- Informații suplimentare
- INGREDIENTE
- Informații Nutriționale
Descriere
Gianduia este o cremă ce a rezultat în urma amestecului dintre ciocolată de calitate superioară, și untul de alune într-un procentaj de 30%.
Ea a fost inventată la Torino de către Michele Prochet, având o textură extrem de fină, datorită prezenței uleiului de alune ce devine lichid la temperatura camerei.
Acest panettone artizanal umplut cu cremă de gianduia, este ideal când se dorește a se rasafața simțurile, și vă preceda acel mare zâmbet de mulțumire.
Informații suplimentare
Greutate | 1 kg |
---|---|
Brand | |
Origine produs | Italia |
Cantitate | 750 grame |
Ambalaj | Cutie de carton |
Ingrediente: făină de grâu tip ‘0’, cremă de gianduja 20% (apă, zahăr, sirop de glucoză, ulei de floarea soarelui, pastă de alune 9,5%, lapte praf degresat, alcool etilic, cacao pudră, proteine din lapte, agent de îngroșare: amidon de porumb modificat, gelifiant: pectină, conservant: sorbat de potasiu, arome), unt, zahăr, gălbenuș de ou cât. A, glazură (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, arome), drojdie naturală 5% (grâu), sirop de zahăr invertit, ouă cat. A, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași, sare, făină de grâu, proteine din lapte, arome naturale, extract de vanilie de Madagascar.
Atenție: poate conține și alte tipuri de nuci.
Informații nutriționale / 100 de grame: Valoare energetică 1613 kJ/ 385 kcal grăsimi 17 grame, din care grăsimi saturate 10 grame, carbohidrați 49 grame, zaharuri 22 grame, fibre alimentare 4.2 grame, proteine 6.9 grame, sare 0,5 grame.