Pate de caracatiță și paprika (La Chinata, Spania)
27.00 lei
O adevărată delicatesă, pateul de caracatiță este recomandat să fie servit ușor rece, întins pe o felie de pâine prăjită sau proaspătă, în combinația perfectă cu vinul alb demidulce, lucru care-i va scoate în evidență imediat, aroma unică.
Este de preferat ca pe felia cu pate, să-și găsească locul și câteva felii de ceapă caramelizată, sau după preferințe, gem sau dulceață.
- Descriere
- Ingrediente
- Informații Nutriționale
Descriere
O adevărată delicatesă, pateul de caracatiță este recomandat să fie servit ușor rece, întins pe o felie de pâine prăjită sau proaspătă, în combinația perfectă cu vinul alb demidulce, lucru care-i va scoate în evidență imediat, aroma unică.
Este de preferat ca pe felia cu pate, să-și găsească locul și câteva felii de ceapă caramelizată, sau după preferințe, gem sau dulceață.
Pateul de caracatiță poate fi folosit și în combinație cu peste, orez și chiar paste, pentru a da o savoare aparte.
Greutate — 120 gr.
Producător — La Chinata (Spania)
Se recomandă a se depozita într-un loc răcoros și uscat. După deschidere trebuie păstrat în frigider.
Ingrediente — bulion de caracatiță (apă, caracatiță, condimente) (48%); caracatiță (32%); ulei de măsline extravirgin (7%); piure de cartofi; sare; condimente; aromă de fructe de mare; stabilizator (E-407); potentatori de aromă (E -621, E-635);
Informații nutriționale/100 g — Valoare energetică 494 kJ/118.3 kcal; grăsimi 6,9 grame; din care grăsimi saturate 1,2 grame; carbohidrați 5,3 grame; zahăr 0,1 grame; fibre alimentare 0,3 grame; proteine 8,9 grame; sare 0,7 grame; Alergeni: moluște; Caracteristici: fară gluten, fară lactoza;