Tagliatelle cu trufe (Antico Pastificio Umbro, Italia)
30.00 lei
Tagliatelle cu trufe din faină de grâu dur cu trufe. Culori și arome ale adevăratei tradiții italienești.
Trimite-mi un mail când revine in stoc
- Descriere
- Informații suplimentare
- Ingrediente
- Informații Nutriționale
Descriere
Tagliatelle cu trufe din faină de grâu dur cu trufe. Culori și arome ale adevăratei tradiții italienești.
Pastele Bella Italia sunt realizate folosind tehnici artizanale, cu grâu 100% italienesc, matrițe din bronz și tăvi de lemn, fiind atent selecționate și uscate la temperatură scăzută.
Calitatea pastelor este combinată cu un ambalaj inovator și tradițional în același timp.
Pastele „tăiate cu bronz” sunt obținute folosind matrițe din bronz pentru paste.
În comparație cu pastele obișnuite, au o culoare aurie intensă și o suprafață mai aspră, ceea ce permite sosului să pătrundă mai ușor în textura poroasă a pastelor.
Matrița pe care o folosesc producătorii pentru extrudarea pastelor influențează forma, culoarea și textura, deci calitatea finală a acestora.
Astfel folosind matrițe din bronz se obțin paste de calitate superioară.
Pentru ca mesele dvs. cu paste gătite acasă să arate, să miroasă și să aibă un gust mai bun, gătiți cu paste tăiate cu bronz.
Dimensiuni (Lxlxh): 15 x 7 x 30 cm.
Greutate: 250 de grame.
Producător: Antico Pastificio Umbro (Italia).
Urmărește-ne pe Facebook și/sau Instagram petru a afla cât mai de repede de noile produse și cadouri deosebite.
Informații suplimentare
Greutate | 0.600 kg |
---|---|
Brand | |
Origine produs | Italia |
Cantitate | 250 grame |
Ambalaj | Pungă de plastic |
Ingrediente: Faină de grâu dur, ciuperci porcini (Boletus edulis și soiuri relative), trufe de vară (Tuber aestivum Vitt.) 1%, aromă, sare. Poate conține ou, soia, muștar și cerneală de calmar (moluște). A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Timp de preparare: 7 min.
Informații nutriționale/100 g: Valoare energetică kJ/kcal 1506/355; Grăsimi 1,4g din care saturate 0,4g; Carbohidrați 71,5g din care zaharuri 2,9g; Proteine 12,4 g; sare 0,05 g.