Valencia Rub – condimente pentru carne (Don Gastronom, Spania)
20.00 lei
Termenul de “rub” provine de la cuvântul american “to rub” ce în traducere înseamnă a freca.
- Descriere
- Informații suplimentare
Descriere
Termenul de “rub” provine de la cuvântul american “to rub” ce în traducere înseamnă a freca.
Este un amestec de condimente, plante aromatice și tot felul de alte ingrediente ( zahăr, sare etc.) cu care se freacă preparatele înainte de a fi gătite.
În literatură de specialitate veți întâlni expresia de “aromatizare uscată”.
Mulți preferă să folosească doar puțină sare și piper, dar din ce în ce mai mulți, adoră că preparatele să se scalde în sosuri sau să fie aromate cu ierburi și diferite condimente.
Pentru că multe din substanțele volatile conținute de condimente sunt solubile în ulei, este bine să îl folosiți când condimentați carnea cu rub-uri uscate.
Astfel, uleiul vă va ajuta să obțineți o crustă frumoasă, iar carnea nu se va lipi deloc de grătar și va arăta senzațional de bine.
Este recomandat ca pregătirea cărnii să se facă chiar cu câteva ore înainte, pentru ca aromele să aibă timp să pătrundă.
- Ingrediente — sare, usturoi, piper roșu, ceapa, ardei iute, paprika, piper, arome, zahăr, plante aromatice, coajă de portocala, mirodenii, conservant (acid citric).
- Greutate — 65 de grame.
- Producător — Don Gastronom (Spania)
Informații suplimentare
Greutate | 0.500 kg |
---|---|
Brand | |
Origine produs | Spania |
Cantitate | 65 grame |
Ambalaj | Sticla |